Usluge

 Početna / Usluge
Zašto odabrati EklipsaNET?

EklipsaNET pruža individualno rešenje za svaku potrebu.
Naši klijenti su centar našeg fokusa, njihove želje i zahtevi imaju najviši prioritet.

Dajemo brzu i kompetentnu podršku zahvaljujući širokom spektru usluga koje možemo da pružimo kako poslovnim tako i privatnim korisnicima.

Kao kompanija specijalizovana za Internet usluge, nudimo proizvode i usluge najvišeg kvaliteta i po najnovijim tehničkim standardima.
Kontinuirani razvoj i unapređenje naših proizvoda i usluga je od presudnog značaja za nas.

Naša infrastruktura zadovoljava najviše standarde.
Fokus je na sigurnosti i dostupnosti podataka o klijentima.

Vršimo redovno ažuriranje hardverskih i softverskih komponenti.
Zahvaljujući visokom stepenu automatizacije, potencijalne izvore greške smo smanjili na minimum i zaposleni se mogu fokusirati na obradu specijalizovanih zadataka i korisnički servis.

EklipsaNET Hosting

Hosting

Posvećeni smo pružanju najboljih web hosting rešenja i podrške u skladu sa svim Vašim potrebama i očekivanjima. Naši hosting paketi namenski su kreirani kako bi zadovoljili potrebe i najzahtevnijih web sajtova. Insistiramo na individualnom pristupu našim korisnicima i uslugama najvišeg kvaliteta.

EklipsaNET Web Dizajn

Web Dizajn

Naš rad se zasniva na inovativnoj i kreativnoj sintezi savremenih web aplikacija i originalnog web dizajna. Tim kreativnih i posvećenih web i grafičkih dizajnera osluškuje potrebe i očekivanja naših klijenata i u konsultaciji sa njima stvara originalni vizuelni identitet konkretne web prezentacije.

EklipsaNET Web Development

Web Development

Tim profesionalnih programera i dizajnera stalno radi na razvoju, poboljšanju, testiranju i uvođenju novih internet platformi i implementaciji rešenja koja će na najbolji načim predstaviti specifične potrebe naših klijenata.

EklipsaNET Hosting. Hosting kreiran za sve vaše potrebe.